У ДДУВС – активна фаза вступної кампанії!

Новини університету

Сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ проходить реєстрація кандидатів на денну форму навчання за державним замовленням (на курсантів). Попереду в абітурієнтів – вступні випробування та конкурсний відбір на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».

Із самого ранку на плацу ДДУВС – багатолюдно. Понад 700 випускників закладів загальної середньої освіти вже прибули до вишу, аби засвідчити своє бажання здобувати професію поліцейського. Задля максимальної зручності прийом документів організували у три етапи: першими реєстрували мешканців Дніпра та області, далі – мешканців Запоріжжя та області, наостанок – вступників з інших областей України. Кожна група прибувала у чітко відведений час.

Поставити нагальні питання щодо вступу, а також отримати конкретні інструкції щодо подальших етапів вступної кампанії абітурієнти змогли у конференц-залі навчального закладу. Тут майбутні курсанти зустрілися з відповідальним секретарем приймальної комісії ДДУВС Сергієм Шевченком.

«Головне для вас сьогодні – максимально зосередитися, суттєво підготуватися до оцінювання рівня фізичної підготовки. Іспити для вступників на факультети кримінальної поліції та превентивної діяльності відбудуться 23-24 липня, для майбутніх здобувачів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції – 25-26 липня. Ті ж, хто обрав індивідуальну усну співбесіду замість результатів НМТ, складатимуть її 27 липня», – зазначив Сергій Іванович.

Про перспективи та можливості контрактного навчання у ДДУВС розповіла директорка ННІ права та інноваційної освіти Вікторія Савіщенко.

Ключові вимоги до складання нормативів з фізичної підготовки нагадав завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС Віктор Богуславський. Разом із вихованцями він продемонстрував, як правильно виконувати комплексну силову вправу.

На питання щодо особливостей проходження співбесіди на базі університету відповів старший викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Максим Шевяков.

Нагадаємо: ознайомитися із детальним розкладом вступних випробувань можна на офіційному сайті ДДУВС за посиланням. Оприлюднення рейтингових списків очікується 30 липня, а вже наступного дня – підписання наказу про зарахування кандидатів на навчання за державним замовленням.

 

 


510