У добру путь: 362 бакалаври ДДУВС отримали дипломи

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся урочистий випуск бакалаврів. Загалом документи про вищу освіту отримали 362 випускники Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти, три з них – із відзнакою.

Захід розпочався з виконання Державного Гімну України. Після цього до присутніх із промовою звернувся ректор Дніпропетровського державного університету полковник поліції Андрій Фоменко.

«Хочу подякувати усім вам за те, що в умовах війни ви залишилися в державі. Ви – найкращі. Найкращі, тому що ви не тільки пройшли нелегкий шлях, але й займалися волонтерською діяльністю. Кожен на своєму фронті наближав перемогу. Пишаюсь вами, пишаюсь тим, що ви пішли до кінця. Хотів би побажати вам успіху, натхнення, розвитку та не зупинятися на досягнутому. вітаю вас із випуском! Йдіть по дорозі життя так, щоб вас поважали люди і оберігав Господь Бог! Зі святом!», – сказав Андрій Євгенович.

Ректор пригадав і про працівників університету, які зараз боронять Україну. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників.

Дипломи з відзнакою та грамоти за активну наукову роботу та громадську позицію вручив ректор закладу вищої освіти Андрій Фоменко.

У врученні дипломів взяли участь перший проректор ДДУВС полковник поліції Олександр Юнін, проректор ДДУВС Лариса Наливайко, проректор ДДУВС Олександр Сидоров та директор Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Вікторія Савіщенко.

Усіх присутніх привітали композицією «Заспіваймо пісню за Україну!»

Зі словами вдячності викладачам виступили випускники-бакалаври Марія Гужва та Павло Довгопол.

«Своїми вміннями, навичками, силами ви вирощували у нас зерна знань. Сьогодні ми хочемо подякувати вам за допомогу в досягненні нових вершин. Хочемо побажати рік за роком зустрічати гострі розуми та не переставати відкривати свої серця для студентів», – сказала Марія Гужва.

Завершилось свято урочистим фотографуванням поряд із університетом.

 

 


420