Співпраця заради безпеки: ДДУВС отримав медичне обладнання від Червоного Хреста

Новини університету

Ректор ДДУВС Олександр Моргунов зустрівся с представником Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Під час зустрічі для потреб закладу вищої освіти було передано обладнання для надання домедичної допомоги.

До наборів входять перев’язувальні матеріали, кровоспинні турнікети, антисептична рідина, гігієнічні засоби тощо. Вміст одного такого рюкзака розрахований одразу на кількох постраждалих. Він компактний і місткий, зручний у транспортуванні.

Ректор ДДУВС Олександр Моргунов подякував за передачу медичного обладнання та висловив надію на продовження плідної співпраці.

Представник Міжнародного Комітету Червоного Хреста зауважив: поліцейські першими реагують на кризові ситуації, тож важливо, аби вони були захищені самі і могли надати домедичну допомогу тим, хто її потребує.

Медичні набори будуть знаходитися в університеті. Їх застосовуватимуть у навчальному процесі, а в разі необхідності – для надання допомоги працівникам, курсантам чи громадянам, які перебуватимуть в укриттях закладу вищої освіти.

 

 


152