Представники ДДУВС зустрілися з майбутніми випускниками

Новини університету

Представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ провели профорієнтаційну зустріч із учнями 11-х класів м. П’ятихатки. Захід відбувся у рамках співпраці з сектором кадрового забезпечення Кам’янського районного управління поліції ГУНП у Дніпропетровській області.

Про особливості навчання та вступу до ДДУВС учням розказали начальниця відділу довузівської підготовки, профорієнтаційної роботи та сприяння працевлаштуванню випускників Влада Літошко, а також курсанти напряму «досудове розслідування» ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Кирило Зінченко та Діана Свєтловська. Зокрема, акцентували увагу на практичній складовій навчального процесу, поговорили про матеріально-технічну базу та подальші кар’єрні можливості.

Учасники змогли задати питання спікерам та обговорити теми, пов’язані з підготовкою до служби у правоохоронних органах. Зустріч виявилася корисною та інформативною, допомогла школярам сформувати реальне уявлення про професію поліцейського.

 

 


199