Представники ДДУВС взяли участь у роботі «Школи юридичної психології»

Новини університету

У Києві відбувся захід «Школа юридичної психології, організований Лігою студентів Асоціації правників України. Серед спікерів – практикуючі психологи, графологи, судді, адвокати та багато інших експертів галузі юридичної психології.

Серед запрошених спікерів заходу була старший викладач кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності ДДУВС Катерина Мітченко.

У своєму виступі науковиця розповіла про базові емоційні потреби людини, які є необхідними для її нормального розвитку та функціонування. Катерина Мітченко зазначила, що необхідність розуміння цих потреб може бути корисним для правоохоронців, адвокатів, працівників прокуратури та суду. Тому що допоможе їм краще зрозуміти мотивацію правопорушників й ефективніше проводити розслідування.

Від ДДУВС у заході взяли участь також курсанти: Аліна Солдатенко, Ігор Єрмолаєв, Лілія Голобородько, Анастасія Помаз, Даніїл Томас, Болгаренко Вадим, Богдан Мігрін, Владислав Пуцаков, Богдан Пристинський та Ярослав Кабак.

Курсанти брали участь в інтерактивах, діалогах зі спікерами. Для учасників школи було проведено інтерактивну гру, що спрямована на логічне мислення стосовно основних аспектів психології злочинця, а також практичне завдання, в якому курсанти розділилися на команди та були в ролях слідчих, адвокатів та прокурорів. За результатами вирішення практичного завдання команда ДДУВС здобула перемогу.

 

 


172