У ДДУВС з нагоди Дня Збройних Сил України вітали військовослужбовців

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ привітали військовослужбовців із Днем ЗСУ. Викладачі та здобувачі підготовили творчі номери, аби таким чином висловити свою подяку гостям заходу.

На захід були запрошені військовослужбовці ЗСУ, які наразі проходять реабілітацію та перебувають у м. Дніпро.

Урочистості традиційно розпочались із Гімну України та хвилини мовчання: схиливши голови, присутні вшанували пам’ять полеглих воїнів.

Від імені керівництва університету до гостей з вітальною промовою та словами вдячності звернувся проректор ДДУВС Ігор Ковальов. Він зазначив про їх велику місію із захисту держави, привітав із Днем Збройних Сил України та побажав міцного здоров’я.

Зі сцени лунали патріотичні пісні, всі творчі виступи були спрямовані на те, аби виразити шану та безмежну вдячність героям, які щохвилини виборюють незалежність та цілісність держави.

Військові із захопленням дивились на сцену, аплодували та ділились думками: кажуть, такі заходи підтримують бойовий дух та є обов’язковим елементом Перемоги, адже гартують єдність та спільне бачення мети майбутніми правоохоронцями.

 

 


233