Курсантка ДДУВС пройшла стажування у мерії Дніпра

Новини університету

Дніпровська міська рада провела традиційний День молодіжного самоврядування. До програми долучилася курсантка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Марія Хлівна – вона стала виконуючою обов’язки директора Департаменту охорони здоров’я населення ДМР.

У рамках одноденного стажування курсантка дослідила положення департаменту та функціональні обов’язки, побувала у кількох міських закладах охорони здоров’я. Зокрема, Марія відвідала амбулаторію, лікарню та реабілітаційний центр, де поспілкувалася з пацієнтами та відвідувачами. Під час візитів здобувачка дізналася про ерготерапію та поліативну допомогу, змогла оцінити їхню дієвість.

«Стажування надало вичерпне уявлення про роботу структурних підрозділів міськради в умовах воєнного стану, а також про безпекову ситуацію в закладах охорони здоров’я. Це був дійсно новий, корисний досвід для активної молоді, тож вдячна за організацію такого заходу», – зазначила Марія Хлівна, яка є членкинею Студентсько-курсантської ради ДДУВС.

Наприкінці робочого дня учасники програми провели нараду в сесійній залі, де поспілкувалися з секретарем ДМР Олександром Санжарою. Молодь обговорила роботу департаментів і комунальних підприємств, сформувала власні пропозиції.

 

 


185