«Актуальні питання оперативно-розшукової діяльності»: вікторина для курсантів ДДУВС

Новини університету

Вікторину проведено з метою поглиблення знань актуальних питань оперативно-розшукової діяльності, а також підвищення рівня наукового інтересу та творчого підходу до вирішення практичних завдань.

Учасниками вікторини стали курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС.

Захід складався з трьох етапів: перший присвячено загальній теорії, другий стосувався норм законодавства та пройшов у форматі брейн-рингу. Курсантам запропоновано 10 запитань щодо розуміння Закону України «Про оперативно-розшукову діяльність», «Інструкції з організації взаємодії органів досудового розслідування з іншими органами та підрозділами НПУ в запобіганні кримінальним правопорушенням, їх виявленні та розслідуванні», а також загальних положень «Інструкції про організацію проведення негласних слідчих (розшукових) дій та використання їх результатів у кримінальному провадженні». Змагання потребували не лише відмінних знань, а й швидкої реакції, а також чітких навичок командної роботи. Фінальний поєдинок передбачав битву капітанів.

В інтелектуальному двобої зійшлося 14 здобувачів, по 7 у кожній команді. За підсумками трьох турів, переможцем стала команда підготовки фахівців для підрозділів досудового розслідування (капітан Ігор Єрмолаєв) із результатом у 31 бал. На другому місці – команда підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань (капітан Сергій Санакоєв) із рахунком 29 балів.
Серед здобувачів призові місця розподілилися таким чином:

1 місце – Рената Тарасова (ДР-143), 2 місце – Аріна Кадірова (ДР-141), 3 місце – Катерина Мозоль та Вероніка Кісільова (СР-142).

 

 


179