Студентка ДДУВС стала срібною призеркою турніру з рукопашного бою

Новини університету

Здобувачка вищої освіти ННІ права та інноваційної освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ посіла друге місце на відкритому турнірі з рукопашного бою.

Турнір, присвячений пам’яті капітана десантно-штурмових військ ЗСУ Івана Бурлаки, пройшов у селищі міського типу Магдалинівка Дніпропетровської області.

Серед інших учасників у категорії 65 кілограмів виступила студентка 1 курсу ННІ права та інноваційної освіти ДДУВС Діана Пащенко («Правоохоронна діяльність»).

За результатами турніру Діана виборола срібло. Студентка впевнена: цей турнір знаковий, адже окрім отримання спортивного досвіду, вона може підтримати захисників зі Збройних Сил України. Організатори турніру перераховували внески учасників на підтримку 46 ОДШБ, де служив Іван Бурлака.

Довідково: Іван Бурлака був призером та чемпіоном по декількох видах єдиноборств, з 2014 року проходив військову службу в ДШВ ЗСУ. За час навчання у Одеській військовій академії отримав сертифікат інструктора, проходив підготовку у школі виживання в екстремальних умовах, нагороджений урядовими відзнаками за участь в бойових діях на сході України.

 

 


177