Активна профорієнтація від ДДУВС

Новини університету

У рамках співпраці з секторами кадрового забезпечення Криворізького районного управління поліції ГУНП у Дніпропетровській області, Амур-Нижньодніпровського відділення поліції м. Дніпро проведено профорієнтаційні зустрічі в режимі онлайн.

На зустрічі запросили учнів випускних класів КЗО СЗШ №42 м. Дніпро, Дніпропетровський ліцей №134, КЗО СЗШ №8, КЗО СЗШ №56, Криворізький ліцей «Джерело» м. Кривий Ріг.

Під час зустрічі абітурієнти дізналися про специфіку та особливості навчання за спеціальностями, умови вступу. Детально розібрано алгоритм вступу за державним замовленням: специфіка заповнення онлайн-анкети кандидата на навчання, алгоритм оформлення особової справи та проходження військово-лікарської комісії, нормативи іспиту з фізичних здібностей.

Також разом із Новомосковським відділом поліції проведено зустріч з учнями 11 класів Новомосковського фахового коледжу. Майбутні абітурієнти дізналися про особливості вступу до ДДУВС, з ними обговорили навчання та перспективи подальшого працевлаштування у підрозділах Національної поліції України.

 

 


162