Профорієнтаційні зустрічі із курсантами ДДУВС тривають

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ систематично проводять профорієнтаційну роботу з молоддю.

Курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції поспілкувалися з учнями Ліцею №1 Павлоградської міської ради, КЗО СЗШ №76 Дніпровської міської ради та КЗО «Братський НВК «ЗОШ 1-3 ступенів ДНЗ»» Покровської селищної ради (Дніпропетровської області), а також із майбутніми абітурієнтами Володимирецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 (Рівненської області) та Старокостянтинівського НВК «Спеціалізована школа І ступеня, гімназія» (Хмельницької області).

У рамках бесіди презентували курсантські факультети, розповіли про можливості навчання за кошти фізичних та юридичних осіб. Детальніше пояснили школярам процес вступу: зокрема, надали поради, як правильно заповнювати анкету вступника, акцентували увагу на важливості виконання нормативів з фізичної підготовки. Курсанти зазначили, що нормативи є обов’язковими та рекомендували слухачам розпочинати підготовку заздалегідь.

«Цей захід був дуже корисним для мене, – поділилася учениця Ліцею №1 Павлоградської міської ради Марія. – Я дізналася багато нового про те, як стати поліцейським. Тепер точно знаю, що хочу вступати саме до цього університету».

Профорієнтаційні заходи триватимуть і надалі: вони спрямовані на свідомий вибір школярами майбутньої професії та детальне ознайомлення із перевагами навчання у ДДУВС.

 

 


138