«Природа та сутність людини»: у ДДУВС пройшов науково-практичний семінар

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся регіональний науково-практичний семінар «Природа та сутність людини». Захід організовано кафедрою гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності.

Актуальність теми та піднятих питань підтверджується кількістю учасників та установ, закладів вищої освіти, які взяли участь у семінарі. Серед них Львівський державний університет внутрішніх справ, Харківський національний університет внутрішніх справ, Одеський державний університет внутрішніх справ та інші.

Відкрив захід проректор ДДУВС полковник поліції Ігор Луговий. Від імені керівництва він привітав учасників та відмітив важливість тематики семінару, зокрема в контексті реалізації ключового принципу «Людина в центрі уваги», який за інформацією Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка МВС закладає у свою діяльність.

Проблематика обговорення була досить широкою: від філософсько-методологічних засад професійної підготовки офіцерів Національної поліції, психології війни – до профілактики девіантної поведінки та гендерних питань.

Традицію кафедри буде продовжено наступного року.

 

 


200