Курсанти ДДУВС переглянули фільм «Снайпер. Білий ворон»

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ триває кіномарафон на воєнно-патріотичну тематику. Цього разу здобувачі обрали для перегляду українську стрічку «Снайпер. Білий ворон».

Воєнний екшн від режисера Мар’яна Бушана став першою повноцінною кінопрем’єрою від початку повномасштабного вторгнення. Фільм створено кінокомпанією UM Group за підтримки Державного агентства України з питань кіно: він вийшов у прокат на День незалежності України, 24 серпня 2022 року.

Курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції побачили реальну історію екопоселенця з Горлівки, який після окупації рідного міста у 2014-му став снайпером-добровольцем. Через смерть дружини та ненародженої дитини, головний герой вирішив помститися ворогу та обороняти кордони держави від окупантів.

«Завдяки своїй наполегливості він досягнув мети. Ми закликаємо усіх до перегляду даного фільму, адже він викладений на подіях нашого сьогодення та надає людям віру у власні сили», – зазначають майбутні правоохоронці.

 

 


225