Різдвяна вистава-мюзикл для дітей у ДДУВС

Новини університету

Проведення вистав для дітей з нагоди різдвяних та новорічних свят – вже щорічна традиція закладу вищої освіти. Цьогоріч до дітей працівників ДДУВС доєдналися діти підшефних інтернатних закладів, а також діти співробітників ГУНП Дніпропетровської області.

Вистава мала назву «У пошуках викрадених бажань»: протягом години на сцені та у залі панували яскраві та добрі хвилини чудес та казок, запальна музика, а діти із задоволенням зустріли героїв, які розповіли про надважливі речі для кожного малюка – про мир, дружбу, взаємну допомогу. Розмаїття карнавальних костюмів вражало, діти аплодували та посміхалися героям, а старші гості щиро ділилися враженнями: кажуть, Новий рік здатен творити справжні дива.

Додатковий настрій створював оркестр у холі, виконавці якого привітно зустрічали дітей та батьків виконанням найвідоміших різдвяних композицій. Психологи ДДУВС підготували розважальні вправи та інтерактиви, аби не дозволити сумувати у перервах.

Організатори та здобувачі, що взяли участь у підготовці та проведенні вистави, впевнені: ми, дорослі, можемо допомогти дітям зберегти дитинство під час війни, подарувати казку та щастя у цей надважкий період.

 

 


216