У ДДУВС визначили кращих волейболістів

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ завершився триденний чемпіонат з волейболу.

Продемонструвати спритність, вправність та відмінну командну гру зібралися представники постійного складу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, ННІ права та інноваційної освіти, факультетів кримінальної поліції та превентивної діяльності, а також Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції». Боротьба видалася видовищною та напруженою, тож зібрала у стінах ігрового залу багато активних вболівальників.

За результатами змагань, переможцями визначено команду факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності. Срібло здобули волейболісти ННІ права та інноваційної освіти, бронзові нагороди – у факультету кримінальної поліції.

Відзначили судді і найактивніших учасників чемпіонату: так, звання кращого гравця дісталося завідувачу кафедри тактико-спеціальної підготовки ДДУВС Віталію Покайчуку, а кращим нападаючим названо викладача кафедри Максима Шевякова.

Спортивний захід організовано та проведено кафедрою спеціальної фізичної підготовки.

Організатори переконують: такі заходи не лише пропагують активний і здоровий спосіб життя в університеті, а й формують атмосферу підтримки та взаємодопомоги між спортсменами.

 

 


223