Вчена рада: у ДДУВС присвоїли вчені звання, вручили медалі та подяки

Новини університету

28 грудня 2023 року відбулося засідання Вченої ради під головуванням ректора Олександра Моргунова, який особисто вітав працівників ДДУВС.

До присутніх з вітальним словом звернувся також член вченої ради ДДУВС начальник ГУНП в Дніпропетровській області полковник поліції Олександр Ганжа.

Вчені звання були присвоєні науково-педагогічним працівникам: професора кафедри теорії та історії держави і права – д.ю.н. доценту Дмитру Селіхову, доцента кафедри загальноправових дисциплін – к.ю.н. Євгенії Мінаковій.

Атестати професорів вручено професору кафедри українознавства та іноземних мов Ірині Царьовій та професору кафедри міжнародних відносин та соціально-гуманітарних дисциплін Артуру Маргулову.

В ході засідання ректор університету Олександр Моргунов вручив відомчі заохочувальні відзнаки Національної поліції України – медалі «20 років сумлінної служби» – декану факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції майору поліції Сергію Балабану та начальнику відділу документування службової діяльності капітану поліції Ірині Дем’яненко.

За особистий внесок у фізичне виховання, розвиток спорту серед студентської молоді, популяризацію здорового способу життя та за результатами спортивно-масової роботи за 2023 рік отримали подяки Дніпропетровського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України завідувачка кафедри фізичного виховання та тактико-спеціальної підготовки Ірина Скрипченко, старший викладач кафедри Віктор Щасливець та викладач кафедри Віктор Рожеченко.

Відповідно до порядку денного Вчена рада розглянула також важливі для функціонування університету питання: внесення змін до персонального складу Вченої ради, виконання Плану реалізації Стратегії розвитку університету за 2018 – 2023 роки та обговорення Стратегії розвитку Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ на 2024-2028 роки в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення України, рекомендовали до друку наукові періодичні журнали, монографії та навчальні посібники.

 

 


277