Студентка ДДУВС – серед учасниць благодійного конкурсу краси

Новини університету

Щорічний конкурс «Miss, Mini Miss та Mrs Dnipro Official» відбувся днями у дніпровському центрі «Менора». Участь у ньому взяла студентка ННІ права та інноваційної освіти ДДУВС Ольга Стрельцова.

За титул першої красуні міста змагалися більше 45 дівчат різного віку. Кожна з учасниць ознайомила гостей зі своєю волонтерською діяльністю, адже цьогорічний захід мав благодійну мету. Усі кошти з проданих квитків пішли на закупівлю дрона-розвідника Mavic 30 для підрозділу Збройних Сил України.

Ольга Стрельцова вже не вперше допомагає армії – у позанавчальний час дівчина проводить благодійні фітнес-тренування у рамках заснованого нею проєкту «Тренуйся та підтримуй Україну». Усі вилучені кошти спрямовує на закриття потреб військових та гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям. Результати та досягнення власного проєкту студентка і представила на розсуд незалежного жюрі.

«Я достатньо свідомо пішла на цей конкурс: моєю мотивацією була не «корона», скоріше поклик серця та бажання долучитися до збору необхідних коштів. Сам конкурс став для мене новим досвідом, адже я зовсім не відчула атмосферу конкуренції. Бачила лише єдність і підтримку, бо ми мали спільне бажання привернути увагу мешканців міста до заходу та зібрати необхідну суму», – розповідає дівчина.

За результатами конкурсу Ольга Стрельцова стала володаркою титулу «Miss Nationality Dnipro Official 2023». Вітаємо та пишаємося нашою студенткою!

 

 


323