International Week 2023 у ДДУВС: іноземні спікери та фахові знання

Новини університету

Упродовж International Week 2023, який тривав з 27 листопада по 1 грудня 2023 року, здобувачі освіти ДДУВС мали можливість долучитися до обговорення актуальних професійних тем та поліпшити навички володіння англійською мовою.

Разом з іноземними лекторами курсанти ДДУВС розглянули військові кіберзлочини у межах юрисдикції Міжнародного кримінального суду та досвід Литви у розслідуванні економічних злочинів. Серед питань були також характеристики та тенденції нового геополітичного та світового порядку; порівняльний аналіз ядерних і неядерних держав. Спікери акцентували на основних проблемах голландської поліції та тенденції кримінальних злочинів у Польщі.

Серед запрошених лекторів:

Maciej Sostek (Поліцейська академія в Щитно, Польща) – тема «Тенденції кримінальних злочинів у Польщі».

Emilia Alaverdovi (Грузинський технічний університет) – порівняльний аналіз ядерних і без’ядерних держав та потенційну загрозу, яку вони становлять для сучасного світу.

Guus Meershoek (Голландська поліцейська академія / Університет Твенте) основні проблеми голландської поліції.

Luis Tome (Автономний університет Лісабона, Португалія) – характеристика та тенденції нового геополітичного порядку.

Robertas Simulevicius, начальник Школи поліції Литви – досвід Литви в розсідуванні економічних злочинів.

Carlos Jose Callela Ahmad (Норвезький поліцейський університетський коледж) – «Від танків до троянів: огляд військових кіберзлочинів у межах юрисдикції Міжнародного кримінального суду».

Курсанти та студенти, що були присутні протягом тижня, зазначили, що наразі англійська мова є інструментом отримання нових фахових знань і важливою частиною процесу європейської інтеграції України.

 

 


144