Представники ДДУВС вшанували пам’ять випускника-героя

Новини університету

У Дніпрі пройшли пам’ятні заходи на честь Олександра Фоміна, випускника ДДУВС, який загинув під час повномасштабного вторгнення у вересні 2022 року. Участь у заході взяли й представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Українська діаспора в Італії започаткувала проєкт «Ікона пам’яті». Представники спільноти виготовляють барельєфні зображення святих та передають їх в Україну родинам загиблих героїв. Цими днями таку ікону передали й родині Олександра Фоміна.

Чоловік отримав вищу освіту у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, на фронт пішов у 2017 році: воював у лавах Національної гвардії. Побратими та родина пам’ятають його чуйною та творчою людиною: він малював картини, займався декоративним мистецтвом. Посмертно Олександра Фоміна було нагороджено орденом Богдана Хмельницького 3 ступеню.

У заходах взяла участь заступник директора ННІ права та інноваційної освіти ДДУВС Ірина Дзюба. Разом із присутніми вона вшанувала пам’ять Олександра Фоміна та висловила свої співчуття родині загиблого героя.

 

 


228