Вікторина «Протидія насильству»: високий рівень знань законодавства

Новини університету

Вікторину проведено в онлайн-форматі в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» за інціативи кафедри кримінально-правових дисциплін ДДУВС.

Старший викладач кафедри кримінально-правових дисциплін Таїсія ШЕВЧЕНКО та викладач кафедри Ірина ШИЛО впевнені, що вікторина на тему «Протидія насильству» – це важливий крок у розвитку свідомості та освіченості суспільства. Це не просто гра, а можливість змінити ставлення до проблеми насильства, навчитися розпізнавати його ознаки та знати, як діяти в ситуації насильства.

Під час проведення вікторини обговорювались питання про різні форми насильства, права людини, законодавство, що регулює цю сферу, а також про ресурси допомоги та підтримки. Незважаючи на дистанційний формат проведення вікторини, відчувався азарт боротьби та дух змагальності між учасниками команд із знань законодавства в галузі протидії насильству.

Всі учасники вікторини показали доволі високий рівень знань законодавства, відповіді давали чіткі, обґрунтовані, відчувалась командна робота всіх учасників.

 

 


184