Переможці «Студентської весни – 2023» придбали авто для ТРО

Новини університету

Представники ДДУВС взяли участь у передачі новенького авто на потреби 128-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Дніпра. Закупівлю здійснили за рахунок призового фонду щорічного фестивалю самодіяльної творчості «Студенська весна – 2023».

Конкурс відбувся ще у червні: його головною темою стало єднання молоді та волонтерство серед студентів. ДДУВС із трьома вокально-танцювальними номерами представляли вихованці студії творчого руху «eSTeD» під керівництвом фахівчинь відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи ВКЗ Ірини Григорович та Ольги Кузіної.

За результатами виступів, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ вже вкотре став володарем Гран-прі. Зазвичай, призовий фонд конкурсу витрачають на розвиток студентської самодіяльної творчості – втім, цьогоріч його спрямували на допомогу військовим.

За значний внесок у волонтерську діяльність та вагому роль у наближенні Перемоги колектив університету відзначено спільною подякою департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради та 128-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Дніпра.

 

 


145