Привітання з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС та Національної поліції України від ректора та колективу ДДУВС

Анонси університету, Новини університету

Сьогодні, 20 грудня, в Україні відзначається День вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС та Національної поліції України.

Цей день – чудова нагода подякувати та віддати шану професіоналам своєї справи, які значну частину свого життя присвятили захисту правопорядку.

Ми висловлюємо вдячність пенсіонерам та ветеранам системи МВС та Національної поліції України за їхній вагомий внесок у забезпечення безпеки та порядку в країні. Впевнений, їхні зусилля та самопожертва заслуговують на повагу та визнання.

Сьогодні, незважаючи на надскладні часи для країни, завдячуючи вашому досвіду та порадам, сучасна поліція успішно продовжує розпочату вами справу.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, витривалості та внутрішньої сили. Нехай ваша служба залишається прикладом самопожертви та величі, нехай вас завжди наповнює почуття гордості за ваш внесок у правопорядок та безпеку нашої країни!

 

З повагою,
ректор ДДУВС Олександр Моргунов

 


842