У межах Міжнародного дня жінок і дівчат у науці проведено захід «Відверто про … жінок у науці»

Наукові та науково-практичні заходи ДДУВС з питань гендерної політики, Новини університету

Захід організовано Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ спільно з Львівським державним університетом внутрішніх справ за підтримки Міністерства внутрішніх справ України.

З вітальними словами до учасників звернулися заступник начальника Управління моніторингу дотримання прав людини – начальник відділу з питань дотримання гендерної рівності Міністерства внутрішніх справ України, доктор філософії у галузі права Ольга ПЕРУНОВА; проректор Львівського державного університету внутрішніх справ, доктор юридичних наук, професор Ольга БАЛИНСЬКА та помічник ректора ДДУВС з гендерних питань, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України Лариса НАЛИВАЙКО.

Учасницями заходу стали наукові, науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти ЛьвДУВС і ДДУВС. Обговорено ключові віхи жінок у науці, а також їх сучасну роль у науковій діяльності в умовах воєнного стану.

Захід пройшов у незвичному форматі «професорської кав’ярні» з дискусіями на тему особистого та професійного розвитку, кар’єрного шляху в науковій сфері, життєвої мотивації, ресурсів і натхнення у кризові часи, гендерних стереотипів та викликів сьогодення.

 

 


176