Засідання екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти ДДУВС

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

У ДДУВС пройшло засідання екзаменаційної комісії для атестації здобувачів вищої освіти ННІ заочного навчання та підвищення кваліфікації. Обговорювались питання захисту магістерських робіт.

Головою комісії стала начальник відділу психологічного забезпечення управління кадрового забезпечення ГУНП в Полтавській області Олена Демяник. Заступник – директор ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС Владислав Лазарєв.

Підкомісії очолила старший офіцер відділення психологічного забезпечення секції персоналу Центрального територіального управління НГУ Наталія Воронова.

До кваліфікаційного іспиту і захисту досліджень готуються здобувачі ННІ заочного навчання та підвищення кваліфікації освітнього рівня «Магістр» зі спеціальності «Психологія» з числа військовослужбовців Національної гвардії України.

На заході були присутні також завідувач кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності Кирило Недря, директор ННІ заочного навчання та підвищення кваліфікації Анатолій Колотік і уповноважений з антикорупційної діяльності ДДУВС Руслан Лупир.

Комісія розглянула організаційні питання щодо готовності до атестації і ухвалила рішення про допуск здобувачів до захисту робіт.

 

 


205