Фахівцем ДДУВС проведено заняття для працівників секторів адміністративної практики РУП ГУНП в Дніпропетровській області

Новини університету

Заняття проведено з метою підвищення кваліфікації поліцейських секторів адміністративної практики територіальних підрозділів головних управлінь Національної поліції в областях.

Старший викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності капітан поліції Максим Шевяков провів заняття на тему: «Особливості документування поліцейськими адміністративних правопорушень у сфері обігу підакцизних товарів».

В ході заняття спікером роз’яснено положення законодавства у цій правовій інституції, адміністративно-правові кваліфікації правопорушень у сфері обігу підакцизних товарів, зроблено акцент на зібранні доказів у адміністративній справі та алгоритму вилучення предметів та знарядь адміністративних правопорушень. Також акцентовано увагу на встановленні суб’єктів вказаної категорії справ та нормативного врегулювання правових колізій.

Працівники секторів адміністративної практики РУП ГУНП в Дніпропетровській області вдосконалили знання та вміння щодо зібрання доказів та надання кваліфікації адміністративним правопорушенням у сфері обігу підакцизних товарів.

Для проведення цих заходів на належному рівні кафедрою АППАД ФПФППД ДДУВС з представниками управління превентивної діяльності та поліцейськими секторів адміністративної практики РУП (РВП) ГУНП в Дніпропетровській області визначено напрями подальшої співпраці.

 

 


165