Студентка ДДУВС вийшла у фінал дніпровського вокального конкурсу D1 VOICE

Новини університету

Студентка спеціальності «Правоохоронна діяльність» Юлія Рижко вже взяла участь у першому та другому турі конкурсу, тепер готується до участі у фінальному етапі.

«Співати розпочала ще у першому класі, займалася вокалом все своє свідоме життя. В університеті завдяки підтримці керівника Ірини Григорович змогла проявити себе – перший раз виступала перед великою аудиторією саме тут, в ДДУВС. У 2021 році разом із однодумцями зі студії ESTED взяли участь у міжвузівському фестивалі «Студвесна», де наш колектив отримав гран-прі», – розповідає Юлія Рижко.

В репертуарі Юлії українські, англійські, польські і навіть корейські пісні, найулюбленішим твором виконавиця називає композицію «Україна – це ти» Тіни Кароль.

«Головне у творчому житті постійно розвиватися. Тому коли почула про D1 VOICE не вагалася жодної хвилини. У першому турі виступила з піснею Тіни Кароль «Вільна», у другому – з доробком Кузьми Скрябіна «Спи собі сама». Зараз готуюся до третього туру, який відбудеться у березні цього року», – додає Юлія.

Голосування за конкурсантів відбуватиметься шляхом лайків у їх соціальних мережах. Тому аби підтримати студентку ДДУВС Юлію Рижко у фіналі пісенного конкурсу, можна ставити свої позитивні реакції за посиланням.

 

 


145