Курсантів ДДУВС відзначено грамотами за вагомий внесок в охорону державного кордону

Новини університету

Курсанти завершили несення служби, під час якого виконували завдання із забезпечення під час дії воєнного стану публічної безпеки і порядку на території Чернівецької області.

Протягом місяця 50 курсантів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС за дорученням керівництва МВС України були залучені до виконання практичних завдань та допомагали чернівецьким поліцейським і прикордонникам охороняти безпеку та правопорядок на території області.

Заступник начальника ГУНП в Чернівецькій області Святослав Кішлар та перший заступник начальника Чернівецького прикордонного загону Андрій Козлюк провели підсумкову нараду, під час якої було зазначено про високий рівень знань та навичок курсантів. Понад 30 представників ДДУВС за вагомий внесок в охорону державного кордону, особисту дисциплінованість, наполегливість, ініціативу, проявлену під час виконання завдань були заохочені грамотами керівництва 31-го прикордонного загону.

На нараді наголосили, що практичний досвід, набутий курсантами, у подальшому допоможе їм ефективно виконувати службові обов’язки.

 

 


185