Фахівці ДДУВС взяли участь у міжвузівській науково-практичній конференції

Новини університету

Конференція на тему «Патріотичне виховання в освіті та соціальній роботі: уроки минулого та сучасний погляд» організована кафедрою педагогіки Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Захід пройшов в режимі відеоконференції.

Серед учасників були присутні представники Департаменту освіти, науки та спорту МВС України, закладів вищої освіти системи МВС, педагогічні й науково-педагогічні працівники та здобувачі закладів вищої освіти; керівники, психологи і педагоги всіх категорій закладів дошкільної та загальної середньої освіти; працівники закладів позашкільної освіти, соціальних установ.

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ представили завідувач відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи Наталія КАРНАУХ та фахівець Тетяна ЧОРНА. Вони виступили з темою: «Волонтерська робота як складова патріотичного виховання в освітньо-виховному процесі закладів вищої освіти». Увагу акцентовано на системі патріотичного виховання в ДДУВС як пріоритетного напрямку виховної роботи зі здобувачами вищої освіти та волонтерської діяльності як вектора формування патріотичної поведінки.

За результатами конференції буде оприлюднено збірник наукових тез «Патріотичне виховання в освіті та соціальній роботі: уроки минулого та сучасний погляд» на сторінці кафедри педагогіки (kgpa.km.ua) сайту Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

 

 


206