Представники ДДУВС взяли участь у засіданні Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Дніпровській міській раді

Новини університету

Під час першого засідання членами ради було розглянути низку питань щодо виконання Стратегії утвердження української національної та громадянської ідентичності на період до 2030 року.

Рада є консультативно-дорадчим органом, створеним з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності. Вона сприяє координації діяльності суб’єктів відносин у зазначеній сфері на території Дніпра.

Під головуванням секретаря міської ради Олександра САНЖАРИ було розглянуто організаційні питання роботи ради, її подальший план роботи. Були заслухані та взяті в роботу всі пропозиції членів ради, в тому числі питання залучення військовослужбовців, ветеранів війни до освітньої діяльності з початкової та базової військової підготовки серед закладів освіти та позашкілля.

Участь у засіданні Координаційної ради взяли помічник ректора ДДУВС Володимир КОВБАСА та завідувач відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи Наталія КАРНАУХ.

У подальшому планується робота щодо вирішення питань, які виникають під час реалізації державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності, підвищення ефективності діяльності органів місцевого самоврядування у зазначеній сфері.

 

 


182