У ДДУВС пройшли пам’ятні заходи з нагоди другої річниці від початку російської збройної агресії проти України

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ вшанували пам’ять полеглих захисників та подякували тим, хто відстоює незалежність України.

Захід розпочався із виконання Гімну України та хвилини мовчання: схиливши голови, присутні вшанували пам’ять полеглих воїнів.

Від імені керівництва університету до гостей із промовою звернувся проректор ДДУВС підполковник поліції Ігор КОВАЛЬОВ. Він зазначив, що Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ з самого початку війни активно долучився до оборони держави. Курсанти, студенти та співробітники беруть участь у волонтерській діяльності, серед викладачів є ті, хто зі зброєю в руках відбиває російську агресію.

Із присутніми зустрілися бійці об’єднаної штурмової бригади «Лють» Національної поліції України. Заступник командира першого штурмового батальйону майор поліції Андрій РОЖЕНКО та поліцейський 4 роти Володимир ЯСИНЕЦЬКИЙ подякували колективу ДДУВС за постійну підтримку та висловили впевненість у перемозі України.

Під час заходу учасники студії творчого руху «eSTeD» виконали патріотичні пісні: у такий спосіб здобувачі виразили шану і вдячність захисникам за героїзм та самовідданість.

 

 


162