Звернення ректора Олександра Моргунова з нагоди другої річниці повномасштабного вторгнення рф

Новини університету

Сьогодні друга річниця повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну та вже 10 років триває російсько-українська війна. Для нас це війна за свободу, незалежність та захист Батьківщини від держави-окупанта.

З початку повномасштабного вторгнення Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ не лише зміг зберегти свій науковий та освітній потенціал, а й продемонстрував спроможність об’єднувати зусилля у протистоянні агресорові, реалізовувати волонтерські та наукові проєкти, допомагати Збройним Силам України та у єдності кожного дня наближати нашу Перемогу.

Наш заклад не залишається осторонь цієї боротьби. Серед наших викладачів є ті, хто пішов захищати Україну та гідно відстоює її кордони, виборює можливість сьогодні нам працювати та навчатись.

Ми волонтеримо, надаємо психологічну та правову допомогу, навчаємо громадян основам домедичної та вогневої підготовки, консультуємо родини захисників та захисниць України. Та найголовніше – навчаємо нове покоління поліцейських, юристів, психологів.

Тож бажаю нам всім сили духу, віри в правду та Перемоги!

СЛАВА УКРАЇНІ!

з повагою

ректор ДДУВС
Олександр Моргунов


153