Вихідні – для творчості: курсанти ДДУВС відвідали міські культурні заходи

Новини університету

Програма вихідного дня курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ спрямована на всебічний розвиток особистості. Майбутні правоохоронці – активні учасники культурного життя міста.

Здобувачі відвідали літературно-музичну імпрезу «Плекаймо, друзі, рідну мову!», що відбулася у міському центрі підтримки «ЯМаріуполь». Курсанти насолодилися виступом бандуристок Поліни Лісняк та Діани Буйновської, які виконали українські народні пісні та поезію українських письменників, покладену на музику. Після завершення музичної частини, гості взяли участь у тематичній вікторині, де перевірили знання з рідної мови.

Завітали майбутні поліцейські і на виставку стріт-арту під назвою «Космічні блукання», що експонується у Дніпровському Будинку мистецтв. Побачили роботи молодого художника Антона Козлова, який працює у напрямках digital-art, street-art, аерографії, аніме та дизайну персонажів.

Курсантів вразило поєднання кольорів, а також неординарний погляд на повсякденні зміни у житті міста. Кажуть, було цікаво, дивлячись на картини, по-своєму інтерпретувати їх сенс.

 

 


156