У Дніпрі пройшли змагання ветеранів «Сильні України»

Новини університету

Захід зібрав понад півтори сотні учасників – ветеранів, військовослужбовців та представників силових структур, які змагалися в адаптивних видах спорту.

Змагання організовані Федерацією стронгмену України за підтримки Дніпропетровської обласної військової адміністрації. Головним суддею став почесний президент ФСУ Василь ВІРАСТЮК.

Захід проведено з метою популяризації спорту, підвищення мотивації до занять фізичною культурою, для демонстрації сили, витривалості та швидкості військових і для реабілітації ветеранів за допомогою спорту.

Курсанти ДДУВС мали змогу долучитися до змагань та випробувати себе у запропонованих напрямках: веслування на тренажері, жим штанги лежачи, аеробайк та ривок гирі. Ректор вишу полковник поліції Олександр МОРГУНОВ зустрівся з курсантами та побажав наснаги та перемог.

У жимі штанги перше місце серед хлопців-курсантів взяв Артем Соколюк, серед дівчат – Юлія Толмачова. Кращими серед представників ДДУВС у веслуванні на тренажері виявилися Валентин Сліпченко та Анастасія Рукосуєва відповідно. У змаганні на аеробайку перші місця посіли Олександр Яковлєв та Юлія Толмачова. Учасники змагань отримали пам’ятні відзнаки та сувеніри.

 

 


283