Курсанти ДДУВС направляються на державний кордон для несення служби

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

Для курсантів ДДУВС проведено інструктаж перед відрядженням у Чернівецьку область. Наразі на кордоні вже несуть службу курсанти ННІППФПНП у кількості 50 осіб.

Курсанти 2 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності у кількості 48 осіб та факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції у кількості 7 осіб ДДУВС у період з 20 лютого по 20 березня 2024 року направляються для забезпечення під час дії воєнного стану публічної безпеки і порядку на території Чернівецької області.

У вступному слові ректор ДДУВС полковник Олександр Моргунов наголосив про високу відповідальність курсантів під час несення служби та вказав на необхідність безумовного дотримання Закону України «Про Національну поліцію», «Про запобігання корупції», дотримання заходів особистої безпеки під час виконання покладених на них завдань, оскільки вони представлятимуть свій навчальний заклад.

У заході взяли участь також проректор підполковник поліції Ігор Ковальов, декан ФПФППД полковник поліції Олексій Камишанський, декан ФПФПКП майор поліції Сергій Балабан, начальник відділу організації служби майор поліції Андрій Андреєв, уповноважений з антикорупційної діяльності Руслан ЛУПИР.

Окремо акцентовано увагу на питаннях дотримання особистої безпеки, дисципліни та законності.

Керівництво Державної прикордонної служби України високо цінує допомогу, яку надають ЗВО, та впевнено зазначає підготовленість курсантів до несення служби.

 

 


153