У ДДУВС відбулось заняття школи молодших командирів

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

Головна мета школи – підготовка лідерів для якісного функціонування курсантських підрозділів з метою належної організації внутрішньої служби та активізації виховної роботи.

Темою заняття стало національно-патріотичне виховання. Під час заходу завідувач відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи Наталія КАРНАУХ розповіла курсантам про напрямки діяльності, яка проводиться в університеті. Окрема увага була акцентована на волонтерській діяльності як одному з ключових напрямків національно-патріотичного виховання.

Наталія КАРНАУХ вважає, що залучення курсантів ДДУВС до допомоги військовим, внутрішньо переміщеним особам та постраждалим від війни є дієвим інструментом формування патріотичного духу у майбутніх поліцейських.

Також під час заняття зі здобувачами зустрівся уповноважений з антикорупційних питань ДДУВС Руслан ЛУПИР. Він довів до курсантів вимоги та застереження окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно отримання подарунка та наголосив на неприпустимості отримання неправомірної вигоди, настання адміністративної та кримінальної відповідальності за порушення антикорупційного законодавства.

 

 


185