Другу річницю війни курсанти ДДУВС присвятили волонтерству

Новини університету

Щосуботи курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ волонтерять у міському осередку «ПавуЧари з Дніпра». Там власноруч виготовляють маскувальні сітки для української армії.

Техніку плетіння здобувачі опанували ще на початку повномасштабного вторгнення. І ось вже два роки допомагають, не покладаючи рук: за цей час налагодили командну роботу та забезпечили сітками найгарячіші ділянки фронту. Наголошують, що попит на них не падає й досі, адже у ході бойових дій сітки зношуються.

Майстерня «ПавуЧар з Дніпра» завжди з радістю приймає помічників: роботу волонтери знайдуть для кожного. Окрім самого плетіння, курсанти кроїли, шили та набивали синтепоном подушки, які теж передадуть військовим.

У рамках вихідного здобувачі підтримали і проєкт «Front Power» – разом із міською молоддю виготовляли повербанки для військових, використовуючи акумулятори з електронних цигарок.

Курсанти закликають кожного приєднуватися до корисної справи, адже тільки спільними зусиллями можна наблизити перемогу України.

 

 


126