У ДДУВС триває атестація здобувачів освітнього ступеня «магістр»

Новини університету

Слухачі магістратури склали іспит та продемонстрували рівень знань та вмінь пов’язати теоретичні положення з практикою у напрямку кримінального законодавства.

До складу комісії увійшли науково-педагогічні працівники університету та досвідчені практичні працівники Національної поліції України:

• голова комісії – заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Володимир БОГОНІС;

• начальник відділу адміністративної практики, аналізу та планування управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області Владислав ГАРІЧЕВ;

• голова підкомісії – заступник начальника відділу аналізу та планування УПД ГУНП в Дніпропетровській області Наталія ШИЧКІНА.

Цього разу слухачі магістратури складали другий комплексний атестаційний іспит із дисциплін: «Актуальні проблеми застосування кримінального законодавства», «Актуальні проблеми застосування кримінального процесуального законодавства».

Після успішного складання іспитів здобувачі отримають освітній ступень «магістр» за освітньо-професійною програмою «Правоохоронна діяльність» та будуть направлені до підрозділів Національної поліції України для подальшого несення служби.

 

 


135