Засідання Вченої ради ДДУВС

Новини університету

29 лютого 2024 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшло чергове засідання Вченої ради під головуванням ректора Олександра Моргунова.

Олександр МОРГУНОВ вручив диплом доктора філософії в галузі права викладачеві кафедри АППАД Маргариті МАКСИМОВІЙ та передав дипломи від ГО «Національна академія наук вищої освіти України» науковцям університету.

Дипломом лауреата першої премії конкурсу «Краще видання року» за працю «Дисциплінарний статут Національної поліції України. Науково-практичний коментар» у номінації «Підручники» нагороджено професора кафедри АППАД Бориса ЛОГВИНЕНКА.

Диплом лауреата другої премії конкурсу «Краще видання року» за працю «Організація діяльності дільничних офіцерів поліції» у номінації «Навчальні посібники» нагороджено т.в.о. завідувача Навчально-наукової лабораторії з дослідження проблем превентивної діяльності Ірину ДРОК та завідувача Навчально-наукової лабораторії з дослідження проблем забезпечення протидії організованій злочинності та корупції Віту МОРОЗ.

Диплом лауреата другої премії конкурсу «Краще видання року» за працю «Діяльність підрозділів ювенальної превенції Національної поліції України: адміністративно-правовий аспект» у номінації «Монографії» нагороджено доцента кафедри АППАД Каріну ПІСОЦЬКУ.

Представникові футбольної команди ДДУВС вручено кубок Ради ректорів, який спортсмени закладу вищої освіти вибороли напередодні.

Відповідно до порядку денного, розглянуто питання щодо внесення змін до персонального складу Вченої ради. Так, до складу Вченої ради в якості заступника голови введено першого проректора ДДУВС Ігоря МАГДАЛІНУ.

Розглянули питання про затвердження Стратегії розвитку Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ на 2024-2028 роки в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення України; про присвоєння вченого звання доцента кафедри ТСП Вадиму ФУРСІ й доцента кафедри криміналістики та домедичної підготовки Володимиру ПРИЛОВСЬКОМУ.

Підтримано висунення роботи Миколи ЄФІМОВА «Методика розслідування кримінальних правопорушень проти моральності: наукові та праксеологічні основи» на здобуття Премії Верховної Ради України для молодих вчених; рекомендовано до друку навчальний посібник «Ідентифікація ракетної та реактивної зброї російської федерації» колективу авторів тощо.

 

 


200