Із турботою про ветеранів

Новини університету

1 жовтня Україна святкує Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Особисто привітати членів ветеранської організації Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітали курсанти закладу вищої освіти.

Майбутні правоохоронці побували в гостях у Михайла Рябцева, Анатолія Кривошея, Олександра Хоменка та В’ячеслава Піска. Вручили вітальні листівки від ректора та продуктові набори, поділилися враженнями від навчання, мріями та планами на майбутнє. Ветерани, у свою чергу, згадали роки професійної діяльності та запропонували курсантам декілька корисних порад.

Такі ініціативи вже давно стали університетською традицією. Вони не лише сприяють обміну досвідом, а й вчать майбутніх поліцейських проявляти увагу й турботу до старших, шанобливо ставитися до спадщини попередніх поколінь.

«Ветерани – це живий приклад для наслідування. Зустріч із ними щоразу дарує нові знання та новий досвід, а також спонукає не забувати нашу історію, памʼяти величні подвиги героїв, які живуть серед нас», – переконана курсантка ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Ксенія Циктор.

Члени ветеранської організації ДДУВС беруть активну участь у житті університету: виступають спікерами тематичних заходів та залучаються у навчально-виховний процес майбутніх поліцейських.

 

 


321