Профорієнтація онлайн: у ДДУВС відбулась зустріч з Криворізьким військовим ліцеєм

Новини університету

Учням ліцею презентували перспективи вибору професії, подальшого професійного зростання, майбутні умови роботи в обраній професії, а також наголосили на обсязі знань, умінь і навичок, яких вимагає обрана професія. Найбільший акцент було зроблено на переліку спеціальностей та напрямах підготовки ДДУВС.

3 жовтня 2023 року в рамках профорієнтаційної роботи ДДУВС проведено інтерактивний онлайн-захід «Open day in the University of internal affairs» спільно з Криворізьким ліцеєм-інтернатом з посиленою військово-фізичною підготовкою.

До спілкування з ліцеїстами долучився помічник ректора ДДУВС Володимир Ковбаса, начальник відділу довузівської підготовки Влада Літошко, представники ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції й профільних факультетів.

Під час заходу було презентовано інститут та факультети, продемонстровані відеоролики  про особливості  навчання в університеті за відповідними напрямами, учнів ознайомили з особливостями навчання  та детально розібрали алгоритм вступу  за державним  замовленням.

До відеоконференції підключилося майже 200 учасників. Заступник директора ліцею Олександр Супрун, учні та офіцери-вихователі цікавились можливістю навчання ліцеїстів в ДДУВС та активно ставили питання.

Профорієнтаційна робота у ДДУВС триває, і подібні онлайн-заходи є нагальною можливістю додатково розширити комунікацію з потенційними абітурієнтами.

 

 


266