Гуманітарна допомога для «Люті»: студенти ДДУВС підтримали українських бійців

Новини університету

Студенти ДДУВС зібрали гуманітарну допомогу для бійців об’єднаної штурмової бригади «Лють». На передову передали усе найнеобхідніше: від продуктів харчування до теплих речей і ліків.

Збір запустили у середині вересня – це спільна ініціатива здобувачів та науково-педагогічних працівників ННІ права та інноваційної освіти. За реалізацію проекта відповідальною собою було призначено студентку 2 курсу спеціальності «Право» Анастасію Заярну.

Студенти відкрили «Банку» на 10 тис. гривень, і всього за 5 днів закрили збір із результатом у 12. Спільними зусиллями сформували 11 пакунків, які містили засоби щоденної гігієни, продукти швидкого приготування, напої та солодощі, перев’язувальні матеріали, ліки, а також теплі шкарпетки та пледи.

У кожний пакунок здобувачі поклали листівки для бійців – зі словами підтримки та вдячності, щирими побажаннями скорішої Перемоги.

Кураторка курсу та викладачка кафедри загальноправових дисциплін Валентина Петрушевська відзначає: студентів збір дуже надихнув. Вони активно долучали до нього не лише своє коло спілкування, а й навіть випадкових фоловерів у соціальних мережах.

«Перед усіма учасниками відзвітували чеками – зараз дуже важливо не втратити довіру тих, хто готовий донатити. Такі ініціативи вчать студентів відповідальності, надають додаткові навички фінансової грамотності. І звісно, дозволяють своєю волонтерською працею хоча б трошки допомогти хлопцям і дівчатам, які відвойовують для нас можливість жити і навчатися», – наголосила Валентина Петрушевська.

Усі пакунки успішно прибули на передову: бійці «Люті» подякували студентам за небайдужість, а викладацькому складу – за вагомий вклад у виховання свідомої молоді.

 

 


285