Інтеграція в науку: ELSA Dnipro для першокурсників ДДУВС

Новини університету

Здобувачам вищої освіти першого курсу презентували організацію ELSA Dnipro. Вона допомагатиме молоді розвивати свої контакти міжнародного рівня в галузі права та готуватиме до професійного життя у міжнародному середовищі.

На зустрічі з здобувачами вищої освіти генеральний секретар ELSA Dnipro, курсант 4 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Катерина Байрак, презентувала організацію ELSA Dnipro.

За її словами, діяльність ELSA Dnipro допомагає молодим студентам-правникам та молодим юристам комунікувати із студентами по всьому світу, спілкуватися з юристами, правоохоронцями, суддями, адвокатами, нотаріусами тощо.

Тепер першокурсникам Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ буде легше орієнтуватися в юридичному науковому середовищі. Інформація від ELSA Dnipro допомагає їм правильно вибудовувати вектори досліджень та розвитку.

Довідково

Europian Law Student’s Association (ELSA) є міжнародною, незалежною, неполітичною та неприбутковою організацією, якою керують студенти, що зацікавлені в досягненні академічної та особистої досконалості на додаток до юридичної освіти чи навчання в університеті.

 

 


246