Знання від практиків: курсанти ДДУВС зустрілися з патрульними поліцейськими

Новини університету

Для курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проведено зустріч з працівниками Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області. Старші колеги розповіли здобувачам вищої освіти про особливості практичної роботи правоохоронця та відповіли на запитання.

Командир батальйону патрульної поліції Денис Пєтухов та командир роти Іван Веклич розповіли курсантам про свою щоденну службу.

На зустрічі вони розібрали порушення водіями правил дорожнього руху та невідповідності у технічному обладнанні транспорту, які тягнуть за собою накладення штрафів. Крім цього, підняли тему правомірності застосування вогнепальної зброї правоохоронцями.

Курсанти жваво цікавились особливостями практичної поліцейської роботи та активно ставили запитання. Самі ж практики вважають: такі зустрічі корисні і їм самим, і здобувачам вищої освіти.

«Ми, як практичні працівники, прагнемо, аби майбутні поліцейські вже зі студентського чи курсантського часу були знайомі зі службою, з її особливостями, акцентами та напрямами», – зауважив командир батальйону патрульної поліції Денис Пєтухов.

 

 


302