Безпекові заходи під час організації освітнього процесу

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ спільно з працівниками Патрульної поліції Дніпропетровської області та рятувальниками ДСНС України в Дніпропетровській області провели спільний безпековий захід.

Захід проведено в рамках реалізації Національної стратегії безпечного та здорового освітнього середовища в освітніх закладах Дніпропетровщини та з метою підвищення рівня обізнаності школярів на безпекові теми.

Основною метою заходу було створення безпечного освітнього середовища для дітей, удосконалення партнерства та комунікації поліції, рятувальників, закладів освіти, громади, батьківського та учнівського врядування.

Школярі Чумаківського ліцею Томаківської селищної ради змогли отримати теоретичні та практичні знання за різними напрямами: безпека дорожнього руху, принципи роботи рятувальників та протимінна безпека.

У заході взяли участь 250 осіб віком від 7 до 18 років, здобувачі освіти Чумаківського ліцею та Китайгородської гімназії, педагогічні колективи навчальних закладів.

Вирушаючи до громад, курсанти ДДУВС привезли з собою 300 літрів бутильованої води для мешканців сіл, які постраждали від наслідків вибуху на Каховській ГЕС.

 

 


404