60 закладів освіти: курсанти ДДУВС – про вибір професії

Новини університету

Понад 50 курсантів ДДУВС відвідали заклади освіти – школи, ліцеї, гімназії – аби розповісти школярам про університет, особливості навчання, напрями та специфіку. Профорієнтаційний проєкт «Відвідай рідну школу», де курсанти ділились власним досвідом, об’єднав навчальні заклади Дніпропетровської, Запорізької, Вінницької та інших областей.

Відразу після складання присяги, здобувачі вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відвідали навчальні заклади, де ще рік тому навчалися, та розповіли учням про ДДУВС та курсантське життя.

Курсанти знайомили школярів зі специфікою, форматом навчання та дисциплінами, які викладаються у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, у ході зустрічей майбутні абітурієнти активно ставили питання курсантам.

Під час ознайомчої бесіди учні, які виявили бажання в майбутньому вступати до ДДУВС, отримали детальні інструкції щодо етапів вступу до університету, а додатково змогли залишити собі на майбутнє плакати з інформацією про заклад та вступ.

«Ми, першокурсники, нещодавно самі були школярами, тому розуміємо, як важко зробити вибір. Ми розповіли про ДДУВС, про підготовку до вступу, пояснили,що надважливо обрати якісну освіту. Я переконана, що зробила правильний вибір, обравши професію поліцейського, тому прагну донести інформацію про ДДУВС іншим, аби допомогти майбутнім вступникам», – поділилася курсантка 1 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Аліна Васецька.

 

 


261