Профорієнтація – на часі: курсанти ДДУВС розповіли ліцеїстам про університет

Новини університету

Майбутні абітурієнти дізналися про умови вступу до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, особливості навчання у закладі вищої освіти та познайомилися з роботою патрульних поліцейських.

Курсанти ДДУВС провели профорієнтаційну акцію з учнями Чумаківського ліцею та Китайгородської гімназії Нікопольського району.

Разом із курсантами до учнів завітали також і патрульні поліцейські. Спільно з правоохоронцями для школярів організували веселу руханку, після чого профорієнтація продовжилась.

Молодших гостей заходу познайомили зі спеціальними засобами (гумові та пластикові кийки, шоломи, бронежилети), поліцейською автівкою та розповіли про переваги роботи в Національній поліції.

Як зазначають організатори заходу, вибір професії – один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці, він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії – це по суті вибір життєвого шляху. Тому заходи такого плану – це не просто актуальна цікава подія, це справжня допомога у виборі для майбутніх абітурієнтів.

 

 


280