Курсант ДДУВС Денис Лушпаєв відзначений нагородою Дніпропетровської обласної державної адміністрації

Новини університету

Керівники Дніпропетровської обласної державної адміністрації-обласної військової адміністрації привітали спортсменів, які представили область у змаганнях різного рівня. Серед них – курсант ДДУВС Денис Лушпаєв.

Відкрита лекція з військовими Повітряного командування «Схід»

Новини університету

У рамках міжвідомчої співпраці та з метою підвищення рівня обізнаності курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ було проведено зустріч з військовими Повітряного командування «Схід» у форматі відкритої лекції.

Турбота та піклування: у ДДУВС зустрілися з курсантами пільгових категорій

Новини університету

Під час зустрічі проведено опитування курсантів з метою зʼясування нагальних проблем, а також визначення актуальних потреб пільгової категорії здобувачів вищої освіти.

Курсанти ДДУВС переймають досвід практикуючих поліцейських

Новини університету

З метою покращення професійних навичок та компетенцій, а також налагодження співпраці із практикуючими підрозділами Національної поліції курсанти ДДУВС проходять практику у структурних відділеннях ГУНП в Дніпропетровській області. Цього тижня майбутні правоохоронці змогли попрацювати у слідчому управлінні.

Представниця ДДУВС долучилася до тренінгів УАППО з професійного зростання

Новини університету

Серія тренінгів під назвою «Компетенції для професійного зростання» відбулася у Києві для членів та членкинь Української асоціації представниць правоохоронних органів. Участь у заході взяла й представниця ДДУВС Наталія Карнаух.

У ДДУВС відбувся V Гендерний форум – 2023 «Рівні права – великі можливості»

Наукові та науково-практичні заходи ДДУВС з питань гендерної політики, Новини університету

Уперше під патронатом голови Національної комісії України у справах ЮНЕСКО, першої заступниці Міністра закордонних справ України Еміне Джапарової у ДДУВС відбувся V ювілейний гендерний форум – 2023 «Рівні права – великі можливості».

Практична складова: професійно-орієнтовані заходи для майбутніх юристів

Новини університету

Цикл професійно-орієнтованих заходів провели для студентів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ напередодні Дня юриста: майбутні правники відвідали одразу декілька юридичних установ області.

Поліцейським – про психологічну стійкість. Викладач ДДУВС провів практичний тренінг у Запоріжжі

Новини університету

Цикл тренінгів на тему психологічної стійкості поліцейських стартував днями у Запоріжжі. Про роботу із посттравматичним стресовим розладом та комунікацію з особами, що мають його ознаки, розповідав колегам завідувач кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності ДДУВС, інструктор Національної поліції України Кирило Недря.

Спецкурс «Тактика дій малих тактичних груп із застосуванням броньованої техніки»

Новини університету

Для курсантів університету організовано тренінг із тактики дій малих тактичних груп на броньованій техніці. У тренінгу взяли участь досвідчені інструктори полку поліції особливого призначення ГУНП в Дніпропетровській області та викладачі кафедри тактико-спеціальної підготовки ДДУВС.