Курсанти ДДУВС переймають досвід практикуючих поліцейських

Новини університету

З метою покращення професійних навичок та компетенцій, а також налагодження співпраці із практикуючими підрозділами Національної поліції курсанти ДДУВС проходять практику у структурних відділеннях ГУНП в Дніпропетровській області. Цього тижня майбутні правоохоронці змогли попрацювати у слідчому управлінні.

Курсанти ознайомлювалися зі справами, вчилися заповнювати слідчі протоколи, сканували та впорядковували зразки документів. Окрім цього, переймали досвід старших колег – розпитували про розпорядок дня та основні задачі працівників управління.

«У ході практики розглянули реальні справи, над якими працюють слідчі. Загалом стажування запам’яталося відношенням з боку поліцейських: з нами спілкувалися дуже відкрито і щиро», – ділиться курсантка ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Діана Шамша.

Практична складова є одним із ключових компонентів професійної підготовки майбутніх поліцейських. Тож курсанти ДДУВС відвідують підрозділи ГУНП в Дніпропетровській області на постійній основі. Це надає можливість ближче ознайомитися з роботою та функціями слідчих підрозділів під наглядом практиків.

«Досвід співпраці з практикуючими працівниками – надзвичайно важливий в умовах сьогодення. У звʼязку з воєнною агресією з боку рф тактика виконання завдань, які покладені на поліцейських, змінюється. Тож нам потрібно чітко розуміти, із чим будемо працювати надалі та як ефективно вирішити всі покладені на нас завдання», – підсумовує курсантка Тетяна Карпець.

 

 


233