Тренінг «FAMILY-DDUVS» – ефективне набуття нових компетенцій

Новини університету

У ДДУВС пройшла зустріч завідувача відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи Наталії Карнаух з курсантами з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Захід пройшов у рамках проєкту «FAMILY-DDUVS».

За словами організаторів, тренінг формує вміння будувати міжособистісні відносини, аналізувати соціально-психологічні ситуації в комунікації та розвиває здібності пізнання й розуміння себе та інших.

«Основна мета тренінгу – набуття знань про себе, формування комунікативних компетенцій, вмінь та навичок ефективного спілкування тощо. Важливий процес роботи в групі – проговорювання своїх переживань та відчуттів курсантами», – зазначила Наталія Карнаух.

Учасники тренінгу розповідали про себе, свої захоплення, мотивацію до навчання і ставлення до поліцейської служби. Вони формували свої особисті девізи, що допомагають їм рухатися вперед. Цікавими для учасників стали і вправи на самосприйняття й пізнання інших, будування конструкцій синхронного спілкування.

 

 


243