Майбутні курсанти: ДДУВС проводить профорієнтаційні заходи

Новини університету

Працівники та курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ зустрілися з ліцеїстами Криворізького ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Профорієнтація у період воєнного стану є надзвичайно важливою темою, яка дозволяє абітурієнтам зробити свідомий вибір професії, а також забезпечує можливість пристосування до змінних умов життя на ринку праці.

До ліцею завітали представники ДДУВС. Серед них – курсанти, які свого часу навчались у цьому ліцеї.

«Переконаний, зробив правильний вибір, вступивши до ДДУВС: тут навчаються високомотивовані юнаки та дівчата, які мріють у майбутньому пов’язати життя з правоохоронною діяльністю. Після завершення університету наші випускники показують себе як цілеспрямована молодь з лідерськими якостями та непереборним бажанням стати справжнім поліцейським. Пишаюсь, що можу бути причетним до великої справи!», – зазначив курсант ДДУВС Євген Нагірний.

Під час зустрічі ліцеїстам було роз’яснено алгоритм вступу до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, особливості навчання, перспективи подальшої роботи та кар’єрного росту.

 

 


250